Ons kracht

about us

Missie

Met ons aanbod van groepsactiviteiten en individuele begeleiding zetten wij meiden in hun eigen kracht en zorgen wij ervoor dat meiden participeren in de samenleving en hier ook onderdeel van zijn.
 Wij onderscheiden ons van andere omdat wij ‘er van zijn’. Wij zijn twee jonge Arnhemmers en zijn als rolmodellen present voor veel jonge meiden die worstelen met het vinden van de juiste plek.

‘Gebruik je eigen kracht om krachtig te worden!’

Visie

Vanuit de overtuiging dat iedere jonge vrouw recht heeft op een eerlijke kans in onze maatschappij, zet Empowering Nisa zich in deze kansen zichtbaar te maken door deze jonge vrouwen in hun kracht te zetten.
Kenmerkend voor Empowering Nisa is dat wij ontwikkelingsgericht werken, ook wanneer er problemen zijn. Empowering Nisa richt zich op meiden die bezig zijn stappen te zetten van kind naar volwassenheid. Hoe beter meiden zich in deze periode weten te ontwikkelen, des te minder zij later als volwassenen een beroep hoeven te doen op professionele steunstructuren. Daarom is het meidenwerk een belangrijke voorziening om deze meiden te helpen hun talenten en mogelijkheden te ontdekken, hen te begeleiden bij maatschappelijke participatie, preventie en hulp bij problemen. Hierbij is ook bijzondere aandacht voor het versterken van zelfbeeld, weerbaarheid en het tegengaan van polarisatie.

about us